Menú de comida leridana en Albatàrrec

Menú especial Nadal

A continuación, usted podrá apreciar nuestro menú de comida leridana. Tenemos especialidades con ese sabor casero que solo podrá encontrar en Restaurant La Ribera:
ENTRANTS
Coca de recapte.
Esqueixada de bacallà.
Muntadet de filet de porc,pebrot i brie.
Carpaccio de vedella amb parmesà
Pa de vidre amb embotit Ibèric.
Salmó fumat.
Pop a la gallega.
Llagostins cuits.
Mil fulles amb verduretes.
Escopinyes al vapor.
Muslitos de mar.
Caragols a la llauna.
SEGON PLAT a escollir
Emparrillada de peix i marisc.
Llagostins a la planxa.
Llobarro al forn.
Filet de vedella.
Entrecot a la brasa.
Espatlla de xai al forn.
Costelles.
Confit d’ànec.
Magret d'ànec amb salsa de poma.
POSTRES
A escollir entre rebosteria de la casa o gelat al gust.
BODEGA
Vi de la casa, aigua, refrescos, copa de cava.
Cafès i licors.
(38 euros)
ENTRANTS
Plat d’embotits variats.
Patates braves.
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà.
Cargols a la llauna.
Amanida tèbia de mongeta amb vinagreta de mel.
Risoto de bolets.
Esqueixada amb romesco.

SEGON PLAT a escollir
Carn de xai.
Xurrasco.
Combinat de carn.
Sípia a la planxa.
Salmó al cava.
Suprema de lluç al orio.
Bacallà gratinat al forn.

POSTRES
A escollir entre rebosteria de la casa o gelat al gust.
BODEGA
Vi de la casa, aigua, refrescos, copa de cava.
Cafès i licors.
(25 euros)
ENTRANTS
Gambes salades.
Patates braves.
Coca de recapte.
Esqueixada de Bacallà.
Torrada d'escalivada i tonyina.
Plat d'embotits variats i pa de xapata.
Torradeta de codonyat amb brie.
Fritura de mar.
Torradeta de formatge de cabra i ceba caramel•litzada.
Croquetes de brandada de bacallà.
Caragols a la llauna.
SEGON PLAT a escollir
Orada al forn.
Sípia a la planxa.
Llom de tonyina a la planxa.
Xipirons a la planxa.
Costelles a la brasa.
Xurrasco.
Conill a la brasa.
Llonganissa.
Combinat de carn.
POSTRES.
A escollir entre rebosteria casolana o gelat al gust
BODEGA
Vi de la casa, aigua, refrescos, copa de cava
Cafès i licors.
(27 euros)
ENTRANTS
Gambes salades.
Coca de recapte.
Esqueixada de Bacallà.
Assortit d'ibèrics amb pa de xapata.
Amanida mezclum amb formatge brie.
Musclos al vapor.
Calamars a l’andalusa.
Variat de croquetes casolanes.
Torrada de codonyat amb formatge de cabra.
Mil fulles amb espàrrecs verds.
Caragols a la llauna.
SEGON PLAT a escollir
Entrecot de vedella.
Espatlla de xai al fon.
Costelles de xai.
Confit d'ànec amb salsa de poma.
Orada al forn.
Sípia a a la planxa.
Xipirons.
Calamar a la Brasa.
Combinat de peix.
POSTRES.
A escollir entre rebosteria casolana o gelat al gust
BODEGA
Vi de la casa, aigua, refrescos,copa de cava.
Cafès i licors.
(30 euros)
Visítenos en Albatàrrec.