Menú de comida leridana en Albatàrrec

A continuación, usted podrá apreciar nuestro menú de comida leridana. Tenemos especialidades con ese sabor casero que solo podrá encontrar en Restaurant La Ribera:
ENTRANTS
Coca de recapte.
Esqueixada de bacallà.
Muntadet de filet de porc,pebrot i brie.
Carpaccio de vedella amb parmesà
Pa de vidre amb embotit Ibèric.
Salmó fumat.
Pop a la gallega.
Llagostins cuits.
Mil fulles amb verduretes.
Escopinyes al vapor.
Torradeta amb encenalls de foie.
Caragols a la llauna.
SEGON PLAT a escollir
Emparrillada de peix i marisc.
Llagostins a la planxa.
Llobarro al forn.
Filet de vedella.
Entrecot a la brasa.
Espatlla de xai al forn.
Costelles.
Confit d’ànec.
Magret d'ànec amb salsa de poma.
POSTRES
Braç de gitano de nata, Pastís de formatge, Pastís de mató, Flam de la casa, Crema Catalana, Brownie, Sorbet de poma o de llimó, Mousse de Xocolata.
BODEGA
Vi Raimat Clamor, aigua, refrescos, copa de cava.
Cafès i licors.
(42 euros)
ENTRANTS
Carpaccio de vedella amb virutes de parmesá.
Pa de xapata amb pernil e ibèrics.
Coca de recapte casolana.
Patates braves.
Amanida mezclum amb mango i gambes.
Assortit de croquetes variades.
Fritura de potetes de calamar.
Cargols a la llauna
SEGON PLAT a escollir
Xuletonet del pirineu a la brasa (200 a 250 grams).
Costella de porc ibèrica a la brasa.
Peus de porc estil Ribera.
Carn de xai a la brasa.
Orada a la brasa.
Espatlla de xai farcida.
Calamar a la brasa.
Bacallà gratinat al forn.
Xipirons a la planxa.

POSTRES
Braç de gitano de nata, Pastís de formatge, Pastís de mató, Flam de la casa, Crema Catalana, Brownie, Sorbet de poma o de llimó
BODEGA
Vi nuviana, aigua, gasosa, refrescos.
Cafès .
(26 euros)
ENTRANTS
Gambes salades.
Patates braves.
Coques Variades.
Esqueixada de Bacallà.
Torrada d'escalivada i tonyina.
Plat d'embotits variats i pa de xapata.
Torradeta de codonyat amb brie.
Potetes de Calamar.
Torradeta de formatge de cabra i ceba caramel•litzada.
Croquetes casolanes variades.
Caragols a la llauna.
SEGON PLAT a escollir
Orada a la brasa.
Sèpia a la planxa.
Calamar a la brasa.
Xipirons a la planxa.
Bacallà a la mel
Carn de Xai a la brasa.
Xurrasco.
Conill a la brasa.
Assortit de Botifarres.
Combinat de carn.
Melós de porc gratinat amb formatge de cabra.
Peus de porc a l'estil Ribera.
POSTRES.
Flam de taronja, Crena Catalana, Braç de Gitano, Sorbet de Limó, Crocant, Brownie, Pastís de Formatge
BODEGA
Vi Nuviana, aigua, gasosa, refrescos
Cafès.
(29 euros)
ENTRANTS
Gambes salades.
Coca de recapte.
Mil fulles de Bacallà amb salsa romesco.
Assortit d'ibèrics amb pa de xapata.
Amanida mezclum amb formatge brie.
Musclos al vapor.
Calamars a l’andalusa.
Variat de croquetes casolanes.
Torrada de codonyat amb formatge de cabra.
Mil fulles amb espàrrecs verds.
Caragols a la llauna.
SEGON PLAT a escollir
Entrecot de vedella.
Espatlla de xai al fon.
Costelles de xai.
Confit d'ànec amb salsa de poma.
Cua de Vedella al vi cabernet
Llobarro a la Brasa
Bacallà a la Llauna.
Sípia a a la planxa.
Xipirons.
Llobarro a la Brasa
Calamar a la Brasa.
Combinat de peix.
POSTRES.
Flam de mató, Crema Catalana, Crocant, Braç de Gitano, Mousse de Xocolata, Sorbet de Poma o de Llimó, Pudding de Coco
BODEGA
Vi Raimat Clamor, aigua, gasosa, refrescos.
Cafès.
(32 euros)
Visítenos en Albatàrrec.