Menú de comida leridana en Albatàrrec

A continuación, usted podrá apreciar nuestro menú de comida leridana. Tenemos especialidades con ese sabor casero que solo podrá encontrar en Restaurant La Ribera:
ENTRANTS
Coca de recapte.
Esqueixada de bacallà.
Muntadet de filet de porc,pebrot i brie.
Carpaccio de vedella amb parmesà
Pa de vidre amb embotit Ibèric.
Salmó fumat.
Pop a la gallega.
Llagostins cuits.
Mil fulles amb verduretes.
Escopinyes al vapor.
Torradeta amb encenalls de foie.
Caragols a la llauna.
SEGON PLAT a escollir
Emparrillada de peix i marisc.
Llagostins a la planxa.
Llobarro al forn.
Filet de vedella.
Entrecot a la brasa.
Espatlla de xai al forn.
Costelles.
Confit d’ànec.
Magret d'ànec amb salsa de poma.
POSTRES
A escollir entre rebosteria de la casa o gelat al gust.
BODEGA
Vi de la casa, aigua, refrescos, copa de cava.
Cafès i licors.
(42 euros)
ENTRANTS
Carpaccio de vedella amb virutes de parmesá.
Pa de xapata amb pernil e ibèrics.
Coca de recapte casolana.
Patates braves.
Amanida mezclum amb mango i gambes.
Assortit de croquetes variades.
Fritura de potetes de calamar.
Cargols a la llauna
SEGON PLAT a escollir
Xuletonet a la brasa (200 a 250 grams).
Costella de porc ibèrica a la brasa.
Xurrasco.
Carn de xai a la brasa.
Orada a la brasa.
Espatlla de xai farcida.
Calamar a la brasa.
Bacallà gratinat al forn.
Xipirons a la planxa.
Salmó al cava

POSTRES
A escollir entre rebosteria de la casa o gelat al gust.
BODEGA
Vi de la casa, aigua, refrescos.
Cafès i licors.
(26 euros)
ENTRANTS
Gambes salades.
Patates braves.
Coca de recapte.
Esqueixada de Bacallà.
Torrada d'escalivada i tonyina.
Plat d'embotits variats i pa de xapata.
Torradeta de codonyat amb brie.
Fritura de mar.
Torradeta de formatge de cabra i ceba caramel•litzada.
Croquetes de brandada de bacallà.
Caragols a la llauna.
SEGON PLAT a escollir
Orada al forn.
Sípia a la planxa.
Llom de tonyina a la planxa.
Xipirons a la planxa.
Costelles a la brasa.
Xurrasco.
Conill a la brasa.
Llonganissa.
Combinat de carn.
Bacallà al forn amb all i oli
POSTRES.
A escollir entre rebosteria casolana o gelat al gust
BODEGA
Vi de la casa, aigua, refrescos
Cafès i licors.
(29 euros)
ENTRANTS
Gambes salades.
Coca de recapte.
Esqueixada de Bacallà.
Assortit d'ibèrics amb pa de xapata.
Amanida mezclum amb formatge brie.
Musclos al vapor.
Calamars a l’andalusa.
Variat de croquetes casolanes.
Torrada de codonyat amb formatge de cabra.
Mil fulles amb espàrrecs verds.
Caragols a la llauna.
SEGON PLAT a escollir
Entrecot de vedella.
Espatlla de xai al fon.
Costelles de xai.
Confit d'ànec amb salsa de poma.
Orada al forn.
Sípia a a la planxa.
Xipirons.
Llobarro a la Brasa
Calamar a la Brasa.
Combinat de peix.
POSTRES.
A escollir entre rebosteria casolana o gelat al gust
BODEGA
Vi de la casa, aigua, refrescos.
Cafès i licors.
(32 euros)
Visítenos en Albatàrrec.